Vivaldi WebMail

Vivaldi'nin bir sosyal ağ projesi ile başladığını hepiniz biliyorsunuzdur. Bu çerçevede kullanıcılarına bir takım ücretsiz hizmetler (blog, forum, e-posta, resim albümü, grup kurma v.b.) sunmakta. Size bahsedeceğimiz hizmet e-posta ile alakalı...

Bildiğiniz gibi Vivaldi ücretsiz olarak e-posta hizmeti de sağlıyor. Bu hizmete herhangi bir e-posta istemcisi kullanarak IMAP ya da POP3 protokolü üzerinden erişebileceğiniz gibi, doğrudan web üzerinden de erişebiliyorsunuz. Bugüne kadar https://mail.vivaldi.net/webmail/ adresinden erişebilen bu hizmete bundan sonra https://webmail.vivaldi.net/ üzerinden tamamen yenilenmiş bir görünüm ve sistem ile erişebileceksiniz...

Yeni sistemde Vivaldi ekibi AfterLogic WebMail altyapısını kullanmış görünüyor. Yeni sistem özellikle kullanım ve dizayn açısından çok daha verimli çalışıyor. Sistemin görünümü Vivaldi'ye uyumlu hale getirilmiş durumda fakat isterseniz Ayarlar'dan bunu varsayılan temaya çevirebiliyorsunuz.

Vivaldi WebMail Takvim

Ayrıca yeni sistemde bir de Takvim bulunuyor. Bu takvimi mobil sistemlerle beraber uyumlu halde çalıştırabiliyorsunuz. Kişiler bölümü de yine oldukça kullanışlı ve yine mobil cihazlarla da senkr. edilbilir durumda. Kişilerinizi diğer bir programdan .csv formatında rahatça içeri aktarabiliyorsunuz. Bu eşleştirme ayarlarına Ayarlar/Mobile syn bölümünden kolayca erişebilirsiniz.

Vivaldi WebMail Ayarlar Vivaldi'nin bu değişiklik ile altyapısını ileriye dönük güçlendirmek ve genişletmek istediği anlaşılıyor. Muhtemelen ilerleyen dönemlerde kullanıcı eşleştirilebilir verileri anlamında altyapıda daha fazla genişlemeye giderek, kullanıcılara daha fazla hizmet sağlayacağını düşünüyoruz.

Not: Yeni sistem şu an için test aşamasında ve muhtemelen çok çok yakında tam anlamıyla faaliyete geçmiş olacaktır.