VTR

Merhabalar, yepyeni bir dizaynla karşınızdayız...

Vivaldi final öncesi biz de web sayfamızda bir takım değişiklikler yaparak sayfamızı daha kullanışlı hale getirelim istedik. Yeni dizayn eskisine nazaran daha fazla tarayıcı uyumlu, hem masaüstü hem de mobil anlamda daha şık bir gezinim sağlıyor.

Eklenen üst panel ile ile site içeriklerine çok daha kolay ulaşılabilir durumda, yine aynı zamanda sağ üste eklenen sosyal ağ düğmeleri ile bizlere sosyal ağlarda çok daha kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Bununla beraber sitedeki Bildirimler bölümü ile bir takım altyapı değişikleri yaptık. Artık yapacağınız bildirimler ile ilgili bazı güncellemeleri e-posta aracılığı ile alabileceksiniz.

Yine yeni eklediğimiz İletişim sayfası ile herhangi bir mesajınızı kolayca bizlere iletebilirsiniz.

Biraz da teknik birkaç bilgi vermek gerekirse; bir önceki web sitemiz Rails ile hazırlanmıştı fakat gelecek dönemlerdeki projelerin daha hızlı ve daha stabil bir halde ilerleyebilmesi için CakePHP altyapısına geçiş yaptık. Böylece çok daha uyumlu yeni projeleri çok daha kolay bir şekilde geliştirebileceğiz.

Bir diğer yenilik ise site sunucu barındırma daha evvel Open Shift üzerindeydi fakat şu an Digital Ocean'a geçiş yapmış bulunmaktayız. Bununla beraber sunucu lokasyonu da Avrupa olarak değişti. Dolayısıyla bu her iki değişiklik neticesinde site erişim hızında da gözle görülür bir değişiklik söz konusu.

Tüm bu teknik değişiklik için web geliştiricilerimiz Mustafa Oğuz ve Çağlar Yeşilyurt'a teşekkür etmek istiyoruz.

Unutmadan...Bu arada DNS ayarları için (çiçeği burnunda eğitmenimiz ve yakışıklımız ) sevgili Mustafa Hastürk'e, vermiş olduğu yaratıcı fikirlerle bizlere ilham veren sevgili dizaynırımız Melih Özcan'a, ilginç ve hızlı bilgilerle bizlere yardımcı olan ekibimizin abilerinden Hasan Salihoğlu'na, ekibimizin sessiz yakışıklısı Samed Ayan'a, yine bizleri testleriyle yalnız bırakmayan Ufuk Dalkılıç'a ve ekibimizin Zahek'i sevgili Mağruf Çolakoğlu'nu da unutmuyor, ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Biz sayfamızın yeni halini çok beğendik ve umarız sizler de beğenirsiniz. Olumlu olumsuz geri dönüşleriniz bizleri memnun edecektir.

Görüşmek üzere...