Vivaldi Beta

Yeni yıla yaklaşırken Vivaldi ekibi yeni bir Beta sürümle bu yılı kapatarak, bizlere teşekkür etmek istiyor. Bugün itibariyle Vivaldi Beta 2 indirilmeye hazır.

Yılı kapatırken şöyle bir geriye bakacak olursak; sene başında ilk teknik ön izleme sürümü yayınlamıştık hazırlarsanız. Sonrasında birçok olumlu geri bildirim ve destek aldık. "Kendimiz ve arkadaşlarımız için bir tarayıcı üretme fikri, tüm dünyada birçok insan tarafından geniş yankı buldu" diyor Jon.

Günümüz trendi tarayıcıların mümkün olduğu ölçüde basitleştirilmesi üzerine yoğunlaşmakta. Fakat Vivaldi tamamen kendi dizaynı üzerine daha fazla yoğunlaştı.Her bir kullanıcı kendi ihtiayaçlarına uygun olan bir tarayıcı hak ediyor bizce. Biz Vivaldi'nin tamamen sizin için dizayn edildiğini hissetmenizi istiyoruz ki almış olduğumuz geri bildirimler de bu anlamda doğru yolda olduğumuz gösteriyor bize.

4 teknik ön izleme sürümü, 2 beta sürümü ve neredeyse 12 aylık sıkı bir çalışma sonucu artık Vivaldi 1.o final sürümüne daha da yaklaşmış durumdayız. Halen arkamızda yapacak çok şey olmasına rağmen, hem takım hem de topluluk olarak güzel şeyler yaptığımızı görüyoruz.

Bu anlamda bu süre zarfında bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz. 2015 yılı oldukça güzel geçti ve umuyoruz sizin için de aynı şekilde geçmiştir.

Bizler 2016 yılında da aynen sıkı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz ve hem sizle hem de kendimiz için en iyi tarayıcı geliştireceğiz.

Şimdiden sizlere , ailenize ve sevdiklerinize mutlu bir yeni yıl dileriz.

Sevgilerimizle,

Vivaldi Türkiye Ekibi

Vivaldi Beta 2'yi İndirin

  • Detaylı değişiklik listesine buradan ulaşabilirsiniz.